Tanssi

Tanssi

Tanssi on yksi hyvä tapa ilmaista tunteitaan liikkumalla, sitoutumalla musiikkiin ja tietenkin tanssimalla J. Tanssiin kuuluu musiikki, tunteiden ilmaisun kehittäminen, tunteiden ilmaisu ylipäätään, kunnon harjoittelu ja että ei luovuta helpolla. Noihin juttuihin olisi hyvä olla valmis jos harkitsee tulla ammatti tanssijaksi.

Tanssilajit

Tanssilajeja on monenlaisia! Esimerkiksi: Baletti, Nykytanssi, Jazztanssi, Street-tanssi, Hip hop, Nykybaletti ja hyvin paljon muita lajeja.

Baletti on vähän klassisempi tanssi laji kuin muut tanssi lajit mutta hyvin hieno ja vaativa tanssi laji. Venäläisiä balettitanssijoita ovat Gegorge Balanchine, Mihail Barysnikov, Natalija Bessmertnova ja Adolph Bolm.

Seuraava laji on Nykytanssi. Nykytanssissa tanssitaan enemmän lattialla ja se voi olla joko menevää tai hitaampaa. Nykytanssi on yleisnimi nykyhetken tanssilajeille ja eritysesti näyttämötanssijoille (taidetanssija). Nykytanssi on mielenkiintoinen laji mutta haastava laji. toisin kun Baletti on jäykkää ja samalla vaativa niin Nykytanssi on rentoa menoa, mutta kuitenkin Nykytanssi on saanut alkunsa Baletista.

 

Jazztanssi on menevää ja haastavaa ja siinä tehdään paljon koordinaatio harjoituksia ja esityksissä myös

( koordinaatio on että jalat ja kädet tekevät saamaan aikaan eri juttuja). Jazztanssi on mukavaa ja sitä kannattaa alkaa harrastaa.

Street-tanssi on hauskaa menevää ja melkein samanlaista kuin Jazztanssi. Street-tanssi on ehkä vähän menevämpää kuin Jazztanssi.

Hip hopin kaikki varmasti tietävät. Hip hop on menevää ja suunnilleen eri lajien sekoitus. Se on hauskan näköistä ja varmasti kiva harrastus.

Viimeinen mutta ei vähäisempänä on Nykybaletti. Se on Nykytanssin ja Baletin sekoitus ja hauskan näköistä ja varmasti mukana harrastus.